joi, 16 aprilie 2009

Cine suntem


La început a fost gândul.
Apoi au fost cuvintele, întâlnirile, notiţele şi mâzgălelile, termenele limită.
Şi descrierea echipei.



Cine: Maria Năzdrăvan
Ce: Art Director
De unde: Facultatea de Litere, Specializarea Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul UB, anul I
Descriere: Sunt Maria şi ador pisicile şi fotografia. Uneori cred că mi-ar plăcea să fiu o pisică, dar din păcate nu s-au inventat încă aparate foto potrivite. Şi să fie clar, doar pentru că mă cheamă Năzdrăvan, nu înseamnă că ştiu să fac cine ştie ce giumbuşlucuri. O pisică, în schimb, ar şti mai bine.


Cine: Ciprian Ailenei
Ce: Strategic Planner
De unde: Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, anul I
Descriere: Sunt cea mai optimistă persoană pe care o puteţi întâlni. Trec cu uşurinţă de la problemele existenţialismului şi metode de reducere a angoasei la instincte primare care mă fac să mă gândesc la ce a mai rămas de mâncare în frigider. Exceptând momentele în care sunt un ignorant, rămân un simpatic :)

Cine: Raluca Popescu
Ce: Media Planner
De unde: Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, anul I şi Facultatea de Administrarea Afacerilor în Limba Engleză din cadrul ASE, anul I
Descriere: Sunt stresul de serviciu, avocatul diavolului şi persoana cu deadline-urile. Când nu alerg între două cursuri şi o întâlnire pentru Olimpiade, citesc nesănătos de mult şi beau ceai negru cu lapte.


Cine: Filip Mănişor
Ce: Copywriter
De unde: Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul UPB, anul I
Descriere: Dacă aş fi un personaj de benzi desenate m-aş exprima mai mult prin monologuri, aş omorî câteva personaje, dar într-un mod amuzant, aş avea o ligă de super-prieteni cu care aş lupta împotriva micilor nedreptăţi şi aş salva lumea, dar s-ar dovedi că era doar un vis. Culoarea mea preferată este verde.


Cine: Sergiu Bîcă
Ce: Copywriter
De unde: Facultatea de Litere, Specializarea Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul UB, anul I
Descriere: Sunt ca "Si"-ul din muzică. Greu de stăpânit, la început; sună superb în alte game, iar singur nu-şi găseşte loc. "Si" este şi foneticul "da" din italiană. Spun da, chiar dacă ştiu că îmi va face rău. Şi, pe lângă acestea, "Sergiu" conţine şi el grupuleţul "Si".

3 comentarii: